SÁmen staan we sterk!

Toolkit met communicatiemiddelen

Sámen staan we sterker in de aanpak van eenzaamheid. Help jij mee om het onderwerp onder de aandacht te brengen? We hebben een toolkit samengesteld met communicatiemiddelen die je kunt gebruiken voor je eigen kanalen. Deze toolkit onderdelen zijn rechtenvrij te gebruiken en bestaan uit:

  • Poster volwassenen / ouderen
  • Poster jongeren 
  • Social posts
  • Beeldmateriaal
  • Logo's
  • Zomereenzaamheid

Vragen?
Heb je vragen over de communicatiemiddelen? Neem dan contact op met projectleider Mariëlle Bakema via m.bakema@vitiswelzijn.nl.

Voordeur poster
Posters

Wij hebben twee soorten posters ontwikkeld.

  • Eén gericht op de volwassen / ouderen doelgroep (23+). 
  • Eén speciaal voor jongeren.

Deze posters kun je online gebruiken of printen om op te hangen. De poster verwijst naar eenzaamheidwestland.nl waar mensen terecht kunnen voor meer informatie, steun en advies.

WhatsApp Image 2024 06 18 at 14.55.38
Social posts

Eén tegen Eenzaamheid is actief via het Instagram-account eenzaamheidwestland (focus op jongeren) en via het Facebook-account eenzaamheidwestland (focus op volwassenen en ouderen). Hier worden wekelijks nieuwe posts geplaatst waarmee we meer bekendheid willen geven aan het thema eenzaamheid, maar ook tips en ervaringen worden gedeeld en allerlei initiatieven onder de aandacht worden gebracht. Houd deze pagina's in de gaten en deel deze posts!  
 
Plaats je de posts liever zelf? Hieronder vind je een aantal voorbeelden van social posts met bijpassend beeldmateriaal. Op termijn zullen hier nieuwe voorbeelden geplaatst worden.

Campagnemateriaal
beeldmateriaal

We hebben een aantal beelden geselecteerd die gebruikt kunnen worden voor online en print. Bijvoorbeeld in een nieuwsbrief, artikel of persbericht.

Klik op de button om de beelden te downloaden.

download beelden
Logo
Logo's

Wil je het logo van Eén tegen Eenzaamheid inzetten? Download de bestanden hier. 

20240093.12 VITMON Social zomer
Zomereenzaamheid

Ik hoor je denken: de zomer is toch juist een tijd van zon, zee, strand, vakantie en ontspanning? Toch ervaren veel mensen in deze periode een gevoel van eenzaamheid.

Eén tegen Eenzaamheid Westland vraagt met een aangrijpende campagne aandacht voor zomereenzaamheid, een combinatie van on- en offline middelen. 

campagne uitingen zomereenzaamheid