IN WESTLAND KIJKEN WE NAAR ELKAAR OM, TOCH?

3690223 VITMON Website header

Voel jij je vaak somber of heb je het gevoel niet begrepen te worden. Samen met jou zijn er heel veel anderen jongeren die dit gevoel ook ervaren, ook al zie je dit niet aan de buitenkant.
Wij zijn er voor je, we geven tips, steun en een luisterend oor.

Wij zijn er voor je, het is oke!

In onderstaande video's vertellen Rick en Manon over hun struggles. Herken jij jezelf in hun verhaal? Je bent echt niet de enige. Ook zie je dat er mensen zijn die je willen helpen. Je staat er niet alleen voor.

Rick

Rick vertelt over zijn gevoel

“Waarom heb ik dit gevoel? Ik zit hier met mijn vrienden en iedereen is zo vrolijk... Tegen mij wordt niet gepraat, maar zelf durf ik eigenlijk ook niets te zeggen.” Rick ervaart dit gevoel, net als veel anderen jongeren.

Manon

Bekijk het verhaal van manon

“Was ik maar een van die meiden. Ze hebben zoveel vriendinnen om zich heen en zien er zo vrolijk uit.” Met die gedachte stond Manon van 17 langs de zijlijn bij de voetbal.

230927 297 Eenzaamheid Westland 2500px

Jongerenwerker Roman

Hey, ik ben Roman, jongerenwerker in Westland. Ik sta altijd voor jongeren klaar en ga met ze in gesprek. Om mij heen merk ik dat veel jongeren zich schamen om over hun gevoel te praten. Terwijl dit juist kan opluchten, maar hoe begin je en met wie? Wij zijn er voor je, we geven tips, steun en een luisterend oor.

230925 166 Eenzaamheid Westland 2500px

Voetbaltrainster Cheyenne

Hey, Voel jij je weleens eenzaam? Je bent niet de enige. Wist je dat bijna de helft van de Westlanders zich weleens eenzaam voelt? Dus ook veel andere jongeren. Ik ben Cheyenne, ook ik zet mij in tegen eenzaamheid. Je staat er niet alleen voor.

230925 052 Eenzaamheid Westland 2500px

Jongerenwerker Jaco

Hey, Soms lijkt het alsof iedereen een perfect leven heeft. Toch is dit niet de realiteit. De meeste delen hun mindere momenten niet op social media, terwijl ze die wel hebben. Je bent niet de enige die zich weleens eenzaam voelt. Mijn naam is Jaco. We helpen je graag op weg, je staat er niet alleen voor.

druk op onderstaande knop voor meer info

Als je op onderstaande knop klikt, kun je jouw verhaal kwijt en wij nemen contact met je op. Het is oke.